Mamić: Cico nije dobar za Dinamo; Niko je kriv za katastrofalno stanje u klubu

Mamić: Cico nije dobar za Dinamo;  Niko je kriv za katastrofalno stanje u klubu

DINAMOV dopredsjednik Zdravko Mamić tvrdi kako je Niko Kranjčar odbio dodatne treninge, te je rekao kako neće raditi s nikim drugim osim sa svojim tatom.

"A s tatom ništa nije radio" – ljut je Mamić koji dodaje da je bio svjedok kada je Lončarević prije nekoliko godina pozvao Kranjčara seniora i rekao mu da treba paziti na Nikinu kilažu i tjelesnu spremu, na što ga je Cico Kranjčar izvrijeđao.

Na pitanje reportera Sportskih novosti tko je kriv za katastrofalno stanje u Dinamu, Mamić je rekao: "Na prvom mjestu je bivša struka, na drugom mjestu je kapetan Niko Kranjčar i pod tri ostatak igrača".

Mamić tvrdi da Niko nema snagu i moć razdrmati momčad. "Kakav je to kapetan", pita se Mamić, "koji kritizira igru momčadi kad ne igra, koji u medijima tvrdi da atmosfera nije dobra, koji kritizira trenera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"On koji se volio predstavljati kao vođa, to nije bio", komentirao je Mamić.

U intervjuu za Sportske novosti Zdravko Mamić je rekao i kako je pobuna igrača zbog kazne od 10.000 eura laž.

Mamić se naravno dotaknuo i pitanja trenera Dinama, te reprezentacije. Tvrdi da Zlatko Kranjčar nema kvalifikacije da bude trener Dinama, te prve dvije pobjede u kvalifikacijama proglašava pukom srećom, jer su Mađari veći dio utakmice igrali s igračem manje, a Šveđanima je poništen čisti gol.

"90 posto današnjih Kranjčarovih igrača selekcionirao je Barić. Po njemu se ne može pljuvati. Po čemu bi Barićev boravak u Portugalu bio debakl, a Kranjčarove dvije utakmice preporod?", pita se Mamić.

Ako zaista nema odgovor na to pitanje, onda se ne čudimo katastrofalnom stanju u Dinamu.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara