Mamić širi utjecaj na Makedoniju: "Zašto mladi igrači Dinama ne bi pojačali Vardar?"

Foto: Screenshot / Ekipa.mk

ZAGREBAČKI Dinamo odlučio je još više proširiti svoj utjecaj u regiji. Zdravko Mamić već dugo njeguje bliske prijateljske i poslovne odnose s klubovima iz BiH poput GOŠK-a iz Gabele i NK Široki Brijeg, uspješno je trgovao i sa crnogorskim klubovima, a od sada će imati i detaljan uvid u makedonsko tržište.

Prema pisanju makedonskog portala Ekipa.mk, predsjednik FK Vardar Zoran Šiškovski u utorak će se sastati s braćom Mamić i potpisati ugovor o suradnji dvaju klubova, "bivših suparnika iz Prve jugoslavenske lige, a sada vodećih klubova hrvatske i makedonske lige". Dogovor uključuje prijateljske utakmice i razmjenu igrača.

"Sastanak će označiti početak plodne suradnje između dva kluba, Dinama i Vardara. Nadamo se da će nam Dinamo doći u Skopje povodom obilježavanja 65. godišnjice kluba, sljedeće godine", rekao je Šiškovski koji u Zagreb sutra stiže kao član izaslanstva Grada Skopja na "bratimljenje" dvaju gradova.

"Zašto neki mladi igrači iz Dinama ne bi mogli pojačati Vardar? Želimo omogućiti razmjenu igrača i suradnju klubova, razmjenu iskustava o funkcioniranju hrvatskog prvaka. Znamo da su ove godine igrali u Ligi prvaka i da imaju veliku omladinsku školu", dodao je predsjednik Vardara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara