Mamića buše sa svih strana

Foto: Index

ZDRAVKO MAMIĆ proživljava teške dane u Dinamu. Od velike javne prepirke s Eduardom, šokantnih poraza u Ligi prvaka i kikseva u domaćem prvenstvu do smjene trenera. No tu nije bio kraj, stigle su na tapet i optužbe za namještanje utakmice s Lyonom, ali i prijava Uskoku zbog malverzacija kod nabave stolica za stadion.

> Otkrivamo kako posluje Dinamo: Stolice za milijun kuna nabavlja od firme klupskog direktora

> Krenule teorije zavjere: Dinamo dobio 2,5 milijuna eura da pusti utakmicu Lyonu?!

>Uskokov "agent" Maleš označenim novčanicama razotkrio Širića i Djedovića

Na kraju kao šlag cijele priće uslijedilo je uhićenje dvojice ključnih ljudi sudačke organizacije zbog primanja mita za "pošteno suđenje". Pritišće se izvršnog dopredsjednika Modrih sa svih strana, a gornje poruke navijača sve su češće. Konkretno ova, snimljena je u Lepoglavi, a u pozadini se vidi kompleks poznate kaznionice.

Mamić u ponedjeljak opet pred novinarima: Hoće li pokazati račune ili otkriti novog trenera?

Inače, Mamić je za ponedjeljak najavio press konferenciju, a tema je zaista mnogo. Nitko ne zna hoće li uslijediti novi atak ili možda veliko pokajanje. Mamić bi se tom prilikom mogao izjasniti i o novom treneru Dinama ili barem kandidatima za to mjesto nakon što je razglasio kako na Maksimir stižu brojne ponude stranih trenera koji bi voljeli sjesti na "modru" klupu.

Navodno je do petka u 15 sati na Dinamovu adresu stiglo je preko 30 ponuda stranih trenera koji bi željeli preuzeti klupu nakon što su saznali da Zdravko Mamić razmišlja o treneru-strancu! Inače, mnogi smatraju kako se Uskokov obruč steže i oko Zdravka Mamića, a ostaje vidjeti kojim putem će krenuti klupko kad se počne odmotavati. Maminju su za sada sugerirali da šuti, a ovaj nije izdržao ni tri dana...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara