Mandžukić: Vozili smo se na stadion, a ja sam se sakrio i plakao

Mandžukić: Vozili smo se na stadion, a ja sam se sakrio i plakao
Foto: Getty Images

JUVENTUSOV napadač Mario Mandžukić, bivši hrvatski reprezentativac koji se u umirovio nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, nije pobornik izgradnje nacionalnog stadiona o kojem se posljednjih tjedana intenzivno diskutira.

"Bilo bi mi logičnije da se obnavljaju stadioni po Hrvatskoj na koje bi reprezentacija dolazila igrati i gdje bi širila pozitivnu energiju i zajedništvo. Više sam za ulaganje u kampove za trening po klubovima jer se tamo stvaraju budući Vatreni", poručio je u razgovoru za Sportske novosti.

Istaknuo je i kako zastupa ravnopravnost prema pitanju gdje bi hrvatska reprezentacija ubuduće trebala nastupati što se domaćih utakmica tiče.

"I na ljetošnjoj sinergiji naroda i reprezentacije vidjelo se koliko ljudi vole nogomet i obožavaju Vatrene u svakom kutu zemlje. Zato, po meni, reprezentacija mora igrati diljem Hrvatske."

Kod spomena "ljetošnje sinergije naroda i reprezentacije" otkrio je kako se jedva suzdržavao suza na dočeku u Slavonkom Brodu nakon što je Hrvatska senzacionalno osvojila srebrno odličje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

"Moram li istaknuti neku posebnu i trajniju pjesmu, onda je to 'Ne dirajte mi ravnicu'. U autobusu, gdje uvijek sjedim u stražnjem dijelu, dobro zaklonjen, na putu prema stadionu u finalu SP-a slušao sam je i samo su mi tekle suze. Bili su to trenuci ponosa, vrtjele su mi se slike života, moje Slavonije gdje je sve u mom životu počelo i emotivno je najsnažnije. Kad sam je čuo na dočeku u Slavonskom Brodu, ovaj put uživo od Škore, uz mnoštvo mojih Brođana, silno sam se trudio da ne zaplačem. Nisam si to mogao dopustiti", izjavio je Mario Mandžukić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara