Marca savjetuje Pereza: "Produlji ugovor s Modrićem"

Marca savjetuje Pereza: "Produlji ugovor s Modrićem"
Foto: Getty Images

MARCA, španjolski sportski dnevnik blizak Real Madridu, tvrdi da je 2018. bila turbulentna godina za aktualnog europskog prvaka.

Za novu, uspješniju godinu - napominje Marca - potrebno je izvršiti nekoliko novogodišnjih ciljeva. Prioritetna lista sadrži pet točaka.

"Borba za prvenstvo i kup - Real Madrid posljednjih je godina zaboravio osjećaj osvajanja nacionalnih trofeja. Više se treba fokusirati na domaći front", savjetuje Marca i naglašava kako je slučaj "Isco" akutni klupski problem koji što prije treba okončati.

"To je najhitnije jer je Isco najkvalitetniji igrač u momčadi. Solari, klub i igrači moraju riješiti apsurdnu situaciju. Isco ponovno mora biti važan, nikako marginaliziran."

Marca ističe kako je potrebno pronaći Ronaldovu zamjenu te naglašava da Realove mlade zvijezde u usponu -  poput Viniciusa Juniora i Federica Valverdea - u 2019. godini trebaju dobiti više povjerenja kako bi sazrele.

Obnova ugovora s kapetanom Sergijem Ramosom i Lukom Modrićem također se, prema Marcinom mišljenju, nameće kao temeljni zadatak.

"Sergio Ramos i Luka Modrić ključni su ljudi svlačionice. Obojici ugovori istječu 30. lipnja 2020. godine. Dakle, ugovori se trebaju obnoviti tijekom 2019. Ipak, riječ je o kompleksnim misijama. Luka Modrić već je ljetos prijetio odlaskom. Otegotna je i okolnost što su i Sergio Ramos (32) i Luka Modrić (33) zašli u stariju dob koja uvijek otežava pregovore i konačan dogovor", zaključuje Marca.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara