Međunarodni turnir rukometa na pijesku na Jarunu

Međunarodni turnir rukometa na pijesku na Jarunu

Foto: Domagoj Blažević / Cropix

AKADEMSKI klub rukometa na pijesku Zagreb, dvostruki i aktualni europski klupski prvak domaćin je OVB Kupa 2011, međunarodnog turnira u rukometu  na pijesku, koji će se četvrtu godinu zaredom održati na obalama Jaruna. Turnir se održava od  29. Travnja do 1. Svibnja.

OVB Kup će tako ugostiti najbolje hrvatske pjeskašice i pjeskaše te time otvoriti novu sezonu. Prošlogodišnjih 400-ak natjecatelja i preko 30 prijavljenih ekipa u seniorskoj i juniorskoj (muškoj i ženskoj) konkurenciji  jamstvo su uspjeha i ovogodišnjeg izdanja turnira. Turnir će ove godine također imati i internacionalni karakter, s obzirom da će sudjelovati i dvije ekipe iz Nizozemske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko želite uživo osjetiti čari rukometa na pijesku  budite u petak, subotu i nedjelju uz igrališta za rukomet na pijesku pored Velikog jezera ŠRC Jarun. Polufinalne i finalne utakmice odigrat će se u nedjelju, 1.5. od 14.30.-18.30 h.

Cjelodnevnim programom s mnoštvom atrakcija i bogatim zabavnim sadržajima dirigirat će poznati hrvatski komičar Mario Petreković, dok je dolazak najavio i proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac, Dario Šimić. Natjecanje u atrakcijama, koje će se održati u pauzi između finalnih utakmica, ocjenjivat će poznati rukometni reprezentativci, Andrea Penezić te Marko Kopljar. Svim gledaocima dijelit će se i promotivni materijali naših sponzora te ulaznice za Players party, koji će se održati u Shamballi u noći sa subote na nedjelju (30.4/1.5).

Više informacija  o samom turniru možete pronaći na službenoj stranici turnira - www.bhc-zagreb.hr (beach handball club Zagreb).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara