Mesić, Sanader, Šeks i Primorac čestitali Janici

PREDSJEDNIK Vlade RH Ivo Sanader uputio je brzojav čestitku Janici Kostelić u povodu osvajanja zlatne medalje u kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama:

"Draga Janice, čestitam Ti na osvajanju zlatne olimpijske medalje u kombinaciji. Prva si skijašica koja je osvojila sve u ovoj disciplini: preko brojnih pobjeda u Svjetskom kupu do olimpijskog i svjetskog zlata. Nikome dosad, u povijesti svjetskih skijaških natjecanja, nije uspjelo obraniti zlatnu medalju u kombinaciji i skupiti niz od čak četiri zlatna olimpijska odličja. Tvoje je ime trajno zabilježeno u hrvatskom i svjetskom skijanja. Željom za skijanjem ostvarila si naše snove: hrvatski stijeg podigla si na najviše olimpijske vrhunce.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno još jednom čestitam ti i zahvaljujem na svemu što si učinila na promicanju imena naše domovine, te ti želim puno sreće i sportskih postignuća," stoji u brzojavu premijera Sanadera.

Čestitka Stjepana Mesića

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić čestitao je Janici Kostelić na osvajanju zlatne medalje u kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu u kojoj stoji:

"Draga Janice,

Čestitam ti na osvojenoj zlatnoj olimpijskoj medalji koju ćeš pribrojiti zlatnoj zbirci s kojm si postala najbolja od najboljih svjetskih skijašica i najbolja hrvatska sportašica".

Čestitka Vladimira Šeksa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Sabora Vladimir Šeks uputio je brzojav čestitku Janici Kostelić povodom osvajanja zlatne medalje u kombinaciji na zimskim olimpijskim igrama u Torinu.

" Draga Janice, cijela Hrvatska je sretna i ponosna na tebe, tvoju obitelj i na sve članove hrvatske reprezentacije.

Nakon što si nas u Hrvatskoj ali i cijeli svijet zadivila, nakon što si dokazala primat najuspješnije skijašice u povijesti skijanja, još jednom ti iskreno čestitam, želim dobro zdravlje i još mnogo športskih uspjeha," stoji u brzojavu predsjednika Sabora.

Čestitka ministra Primorca

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac uputio je brzojav čestitku Janici Kostelić povodom osvajanja zlatne medalje u kombinaciji na zimskim olimpijskim igrama u Torinu.

"Draga Janice, ponos si Hrvatske. Ovim uspjehom si pokazala da si neponovljiva a Hrvatska se ponosi sportašem kakvog Olimpijski pokret još nije imao. U ime Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i osobno želim ti još puno uspjeha i veselja u daljnjem natjecanju," stoji u brzojvu ministra Primorca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara