Mike Tyson poslao ozbiljno upozorenje Anthonyju Joshui

Mike Tyson poslao ozbiljno upozorenje Anthonyju Joshui

Foto: Getty Images/Guliver Image

NITKO ne zna bolje opasnosti koje vrebaju borca kada postane svjetski prvak i superzvijezda od Mike Tysona.

Malo je bilo većih imena u svijetu sporta od Tysona kada je bio na vrhuncu. U naglom usponu Anthonya Joshue, ljudi počinju primjećivati nešto što ih podsjeća na Tysona.

Joshua je u manje od 20 profesionalnih borbi uspio ujediniti IBF i WBA svjetsku titulu te postati svjetska superzvijezda pobjedivši velikog Vladimira Klička pred 90.000 gledatelja na Wembleyu.

"Joshua ima potencijala da napravi velike stvari. Dobro izgleda i baca strašne udarce. Velik je pritisak na njemu", kazao je Tyson u BBC-ovom ‘excellent boxing podcastu’ te nastavio s upozorenjem.

"Titula svjetskog teškaškog šampiona tjera ljude u ludilo. To je kao kruna od trnja. Svi te žele iskoristiti za nešto. To je kao da si predsjednik Sjedinjenih Američkih Država. Joshua se ne smije umisliti i postati arogantan. Mora se fokusirati na borbe. Kad se fokusiraš na novac i djevojke sve počne ići nizbrdo. S tim stvarima se možeš baviti kad si gotov s borbama. Vidjet ćemo hoće li se moći nositi s tim stvarima. Ovo je njegovo vrijeme, možda se varam, ali impresionirao me u borbi protiv Klička”, zaključio je slavni Mike.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara