"Mimozica" Ramos u šoku jer je očekivao više strpljenja i vremena?!

"Mimozica" Ramos u šoku jer je očekivao više strpljenja i vremena?!

PRECIJENJENI Juande Ramos koji je u subotu napokon potjeran s White Heart Lanea još se uvijek nije službeno oglasio. No, oni koji ga dobro poznaju kažu da je Španjolac otkaz primio poprilično teško jer je očekivao više vremena i više strpljenja od čelnika kluba. Ramos se navodno povjerio svojim prijateljima rekavši im da je nakon svega u šoku.

>175 milijuna za momčad na dnu: Ramosa izdali vlastiti igrači!

"Ovo je bilo veliko iznenađenje za Ramosa. Nije očekivao da bi mogao dobiti otkaz prije Boltona. Smatrao da je imao još dosta vremena kako bi okrenuo stvari nabolje", rekao je izvor blizak Ramosu.

Ne samo da je u šoku, nego je mimozica Juande i pomalo uvrijeđen...

"Ramos se očito ne osjeća dobro nakon svega što mu se dogodilo u Tottenham. Znao je da su rezultati morali biti bolji, ali je on i prije bio u sličnim situacijama i  pa je uspio okrenuti stvari. Uvjeren je da bi klub uskoro počeo pobjeđivati", dodao je izvor blizak Španjolcu.

Ramos postaje Srnin trener?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U iščekivanju što će o svemu reći sam Ramos, u javnost cure razne informacije o njegovoj sljedećoj nogometnoj postaji. Navodno da je samo nekoliko sati nakon otkaza dobio unosnu ponudu iz ukrajinskog Šahtara koja se u normalnim uvjetima ne odbija.

Predsjednik momčadi iz Donjecka Rinat Ahmetov zvao je Španjolca već ranije, dok je ovaj trenirao Sevillu. No, Ramos se opredijelio za izazovniji Premiership. Sada je situacija drukčija i Ramosu bi obnovljeno zanimanje iz aktualnoga ukrajinskog prvaka moglo goditi.

Vijest donosi madridska Marca, uz informaciju da nezadovoljni Ahmetov već duže vrijeme traži zamjenu Rumunju Mircei Lucescuu.

Momčad Darija Srne u ukrajinskom prvenstvu zaostaje za vodećim Dinamom već 15 bodova i na osmom je mjestu, dok su domaćim porazom od Sportinga u Ligi prvaka praktički ostali bez izgleda za nastavak natjecanja u Ligi prvaka.

Drugi izvori pak tvrde da su za njegove usluge zainteresirani mnogi Španjolski klubovi i da bi se Ramos prije mogao odlučiti za jednu od solucija u domovini.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara