"Modrić nije lud da s engleskog konja sjaši na talijanskog magarca"

TRENER nogometaša Tottenhama Harry Reknapp iskoristio je priliku svečanog potpisivanja ugovora Aarona Lennona da bi prokomentirao nagađanja o Modrićevu odlasku u Juventus.

Do te je teme došao rekavši kako su Lennon i Modrić dvojica nogometaša oko kojih namjerava sagraditi moćnu Tottenhamovu momčad.

"Obojica su igrači oko kojih želimo graditi momčad - rekao je engleski trener dotaknuvši se potom sporne teme:

"Ne znam zašto bi bilo koji igrač želio napustiti Premier ligu i otići igrati u Seriju A. Gdje smo mi danas od njih?! To nije za usporediti".

Gradnju momčadi oko 22-godišnjega desnokrilnog napadača engleske reprezentacije, koji je u London stigao ljeta 2005. godine iz Leeds Uniteda, Redknappu će omogućiti novi petogodišnji ugovor, kojeg je Lennon potpisao u petak do lipnja 2014. godine.

"To je sjajna vijest za klub. On hoće ostati, a mi ga želimo zadržati. On je mlad igrač s velikom budućnošću. Igra odlično otkako sam stigao na White Hart Lane i oduševljeni smo što smo uspjeli osigurati njegov ostanak na duge staze".

"Ima sve što treba imati vrhunski igrač. Sada samo mora nastaviti slušati i uporno raditi; tako će se razviti u fantastičnog igrača",  zaključio je Redknapp.

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara