LIGE PETICE

Napolijev predsjednik će tužiti svoje igrače. Ancelottiju otkaz jer ih brani?

Napolijev predsjednik će tužiti svoje igrače. Ancelottiju otkaz jer ih brani?
Foto: EPA, Getty Images

SPORTSKA tema dana u Italiji je pobuna igrača Napolija koja je u javnost procurila nakon remija u Ligi prvaka protiv Salzburga (1:1).

Carlo Ancelotti solidarizirao se s igračima i odobrio im da odbiju naredbu predsjednika Aurelija De Laurentiisa koji im je nakon poraza od Rome naredio da tjedan dana provedu u karanteni pa sada gazda kluba želi tužiti - svoje nogometaše. 

Nogometaši su se pobunili i nakon utakmice su umjesto u karantenu otišli kućama svojim vozilima. Isto su učinili i nakon susreta sa Salzburgom.

Razočarani predsjednik

Prvi koji su otišli bili su Lozano, Elmas i Milik koji su otkazali sobe rezervirane u hotelu. Gazzetta danas javlja da je Ancelotti nakon utakmice ostao u svom uredu i obavio buran telefonski razgovor s De Laurentiisom.

Predsjednik Napolija bio je razočaran što je talijanski strateg stao uz igrače i odlučio mu je dati do znanja da će, ponovi li se slična situacija, dobiti otkaz.

Silenzio stampa

Napoli je ranije danas objavio i priopćenje u kojem je istaknuto kako će oni koji su aktivno sudjelovali u pobuni biti kažnjeni.

"Klub obavještava javnost o svojim postupcima vezanima uz ponašanje igrača nakon jučerašnje utakmice. Poduzet ćemo sve potrebne korake kako bismo zaštitili interese kluba i na odgovarajući način kaznili one koji to zaslužuju. Također, želimo istaknuti da treninge i njihov raspored određuje samo i isključivo trener Carlo Ancelotti. Od ovog trenutka vlada 'silenzio stampa.'" 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara