Naš Hajduk Štimcu i Bujancu: Gori ste od najgorih četnika

Naš Hajduk Štimcu i Bujancu: Gori ste od najgorih četnika
Foto: Dalmatinski portal

NEKOLIKO dana nakon emisije takozvanog voditelja i deklariranog neonacista Velimira Bujanca, u kojoj je taj osuđeni diler ugostio Igora Štimca, reakcije i dalje pristižu.

U Splitu je osvanula tjeralica za Velimirom Bujancem. Zalijepljena je na jednoj od najprometnijih ulica, između Starog placa i parka Emanuela Vidovića.

Podsjetimo, Štimac je u petak gostovao u tv-emisiji kod osuđenog dilera i neonacista Velimira Bujanca. Takozvani voditelj nazvao je nekadašnjeg lidera Torcide, pokojnog Žana Ojdanića - Jovanom Ojdanićem i isprovocirao navijače Hajduka i branitelje s kojima je Žan sudjelovao u obrani Hrvatske tijekom rata.

Torcida je iste večeri zaprijetila Igoru Štimcu da više "nije dobrodošao južnije od Svetog Roka". Uz objavu na svom službenom Facebook profilu, navijači Hajduka postavili su fotografiju transparenta na kojem piše: "Hajduk živi vječno, a vi dok vas ne uvatimo!"

Žestoka reakcija stigla je iz Udruge Naš Hajduk, koju Štimac optužuje da silovanjem zakona izvlači novac iz kluba. Članovi Našeg Hajduka, koji imaju dio vlasništva u klubu, napisali su u službenoj objavi da će na svaki mogući način obraniti spomen na svoje prijatelje. Štimcu i Bujancu poručili su da su gori od najgorih četnika.

''Jadni i bijedni narkomani, nasilnici, svodnici, propali poduzetnici i kukavice večeras su se, uz uobičajenu dozu svojih laži i proljeva, dotaknuli i nekih velikih ljudi kojima u normalnoj državi ne bi mogli ni obrisati cipele. Obranit ćemo spomen na naše prijatelje, na svaki mogući način, to vam poručujemo. I da, gori ste od najgorih četnika'', poručili su iz Našeg Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara