Nash očajan jer je propustio utakmicu voljenog Tottenhama

Foto: AFP

KANADSKA košarkaška zvijezda Steve Nash morao je propustiti utakmicu svoga voljenog nogometnog kluba Tottenhama koji je u četvrtak u New Yorku svladao Red Bullse s 2:1.

Umjesto na Red Bull Arenu, razigravač Phoenixa se morao uputiti na zrakoplov kojim je otputovao u Kinu gdje će zajedno s centrom Houstona Yao Mingom sudjelovati u humanitarnim akcijama.

"Tijekom ljeta mjesec-dva živim u New Yorku, ali ove godine mi je baš četvrtak bio zadnji dan ovdje. Idem se naći s Yao Mingom, zajedno ćemo sudjelovati u velikoj akciji. Prošli smo put, prije tri godine, skupili dva i pol milijuna dolara. Šteta je što nisam mogao na utakmicu Tottenhama, žderem se zbog toga",  rekao je Nash, čiji je otac živio u sjevernom dijelu Londona i bio stalni posjetitelj utakmica Spursa.

Nash je poznat kao veliki obožavatelj nogometa, čak je bio izvjestitelj CBS-a s nedavnog Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi. No, na svoju žalost, neće moći biti nazočan ni na idućoj utakmici Tottenhama u New Yorku, u nedjelju protiv lisabonskog Sportinga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara