Navijači Hajduka napali Upravu zbog nasilja Torcide: "Neka vas gađaju bakljama!"

Navijači Hajduka napali Upravu zbog nasilja Torcide: "Neka vas gađaju bakljama!"
Foto: Index

HAJDUK je na Poljudu doživio novu katastrofu, s 2:0 porazila ih je Gorica. Nakon 4. kola HNL-a Hajduk je na osmom mjestu tablice s dva boda. 

>> HAJDUK - GORICA 0:2 Očaj Hajduka, pali na osmo mjesto 

Torcida je nasiljem reagirala na loše rezultate, igru i stanje u klubu. Prijetili su igračima i gađali ih bakljama. Vikali su "Igrajte pičkice" i "Dobit ćete batine". 

Navijači Hajduka verbalno su napali i kapetana momčadi Zorana Nižića, koji iz utakmice u utakmicu odbija igrati jer mu klub nije dopustio transfer u Tursku. Nižić debakl svojih kolega večeras gleda iz svečane lože.Navijači su ga vidjeli i zasuli uvredama.

"J.... ti mater", "Imaš li fibru?", vikali su mu.

U drugom dijelu utakmice Torcida je prestala s navijanjem i spustila se prema ogradi na sjeveru. Zavladala je tišina. Kasnije su ispod glasa pjevali "Ne mogu ti to oprostiti..." i mahali zastavama i bakljama koje su pobacali u teren. Na tribinama je bilo nešto više od 11 tisuća gledatelja. 

Navijači su razvili transparent u spomen na preminulu legendu Hajduka Zvonka Begu, uz poruku aktualnim igračima: "Ovi danas samo trću, a ni to kako bi tribalo" 

Na kraju utakmice bakljama su gađali igrače Hajduka. Navijači sa zapadne tribine od Uprave kluba tražili su da zaštiti igrače.  

"P.... vam materina, spustite se vi na teren, neka vas gađaju bakljama...", vikali su navijači čelnicima Hajduka u loži. 

Direktor Saša Bjelanović i trener Željko Kopić nakon utakmice stavili su mandate na raspolaganje. Predsjednik Jasmin Huljaj u klubu je tek mjesec dana. 

Torcida je posljednji put na Poljudu prijetila batinama početkom listopada prošle godine, nakon poraza protiv Rudeša i tada prvi put javno zatražila smjenu predsjednika Ivana Kosa, koja se dogodila pet mjesci kasnije.

>>> Opširnije nakon susreta.

Rezultati by SofaScore
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara