"Nemamo vremena za popravke": Repešin cilj je sve dalje

FRUSTRIRAJUĆE je bilo gledati susret Hrvatske i Rusije. Očajna utakmica i nova blokada Hrvatske. I izborniku je nejasno što se dogodilo s našim šutom i kreacijom, kada smo trebali lagano plasirati Ruse gdje im je mjesto. U zamjenu, dobili smo poraz i veliku glavobolju.

> Ruski klinci produbili hrvatsku depresiju

Totalno pogrešnim pristupom u napadu, bez učinka ključnih igrača, i skoka u napadu, izuzev Kasuna i Banića, nismo mogli slomiti Ruse. Loše Ruse, bez Kirilenka, Hrjape, Holdena...

"Nažalost, danas smo izgubili. Nismo uspjeli nametnuti svoj ritam, jednostavno nismo imali snage i nismo igrali kako znamo", nije imao previše riječi nakon utakmice Marko Popović, koji je u posljednjem napadu promašio obruč, nakon bezglavo izvedene naše akcije.

"Treba što bolje odigrati protiv Francuza i zahvaliti Bogu da još ovisimo sa i o sebi. Međutim, najvažnije je da počnemo napokon igrati bolje",

"Mislim da smo se dobro nosili i tukli s Rusima u obrani, ali u napadu nismo uspjeli ništa zabiti. Promašili smo ono što inače ne promašujemo. U svakom slučaju dobro je što smo izgubili samo tri razlike, sada samo moramo dobiti Nijemce za prolazak dalje", dodao je Nikola Vujičić.

"Ma, možemo mi protiv svih pa i Francuza, ali mučimo se, držimo ručnu potegnutu do kraja. Nitko ne razumije zašto smo u ovakvom grču".

Izbornik nije u oblacima kao što su očito njegovi igrači;

"Bili smo spori u trčanju i ideji u napadu. Ne možemo se u utakmici na 60 poena bez istrčane jedne kontre nadati pobjedi. Čekaju nas atletski superiorni Francuzi, imat ćemo velikih problema uz ovakvu igru. A do nedjelje se malo toga može ispraviti... Nismo zaslužili pobjediti Ruse. Ne znam gdje je problem, je li to mentalna blokada. Ali ne izgleda dobro", kaže Repeša.

I ne zvuči previše optimistično.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara