Niku Kranjčara kupio rođak Ivića Pašalića

ODLUČUJUĆU ulogu u transferu Nike Kranjčara iz Dinama u Hajduk imao je šibenski poduzetnik Franjo Pašalić, daljnji rođak Ivića Pašalića i vlasnik luksuzne Marine Frapa u šibenskoj Rogoznici, te mondenog hvarskog cocktail bara Carpe Diem.

U razgovoru za Globus Pašalić je potvrdio kako je Niku kupila njegova tvrtka Laguna Trade, te je dodao kako se odlučio pomoći Hajduku jer Niku smatra "sjajnim dečkom s perspektivnom budućnošću", a misli i kako preko njega može dodatno zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nisam se u sve uključio da bi se pisalo kako je Hajduk oteo Dinamu Niku, nego na to gledam kao na posao u kojem se nešto može zaraditi. To je bio moj motiv" - kazao je Pašalić za Globus dodajući kako se nada i da će Niko uspjeti jer ne igra samo za slavu, već i za novac.

"Niko je svjestan da jedino vani može dobro zaraditi i da je da je za njega najbolje da se razvija kao igrač. Sada se mora dokazati u Hajduku i reprezentaciji kako bi se što bolje prodao jednog dana" - smatra Pašalić, koji je potvrdio i kako je Niko koštao 1,500.000 eura.

Tu svotu, Prema Pašalićevim riječima, nije samo on dao, već je sa Šukerom i Štimcem skupio taj novac potreban za Nikin transfer.

"To su sve osmislili moji prijatelji Igor Štimac i Davor Šuker, i ja sam se povremeno uključivao. Želio sam se malo uključiti u Hajduk, jer volim nogomet i moji su prijatelji u Hajduku, pa mi se svidjela mogućnost da u tome sudjelujem." - opisao je Pašalić kako je došlo do ideje da se uključi u "transfer desetljeća", te je dodao kako misli da je to prva takva investicija u Hrvatskoj.

"Animozitet Split-Zagreb ne postoji, sve je to prenapuhano. I ovo s Hajdukom i Dinamom ista je stvar. Postoji šačica onih koji su problematični, ostalo je sve normalno". - zaključio je Pašalić, čije se ime, inače, spominje i u kontekstu jednog od pomagača generala Gotovine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara