NogoMania: "Ćirotove bludnje"

NogoMania: "Ćirotove bludnje"
"I U SLOVENIJI je poznato da Ćiro Blažević piše kolumnu u Večernjem listu, koja je zbog njegove kontroverznosti vrlo čitana", piše slovenska NogoMania dodajući kako Ćiro nema pojma o slovenskoj reprezentaciji.

Posljednja kolumna kontroverznog nogometnog trenera govori o susretu Hrvatske i Slovenije, a Slovenci su zbog nje Ćiru prozvali velikim bleferom.

NogoMania piše kako je Ćiro izjavio da su šanse 70:30 na hrvatskoj strani, a svoj optimizam temeljio je na činjenici da hrvatski nogometaši igraju u velikim europskim klubovima, kao što su Juventus, Milan, Bayern, Monaco…
Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ono što je uvrijedilo Slovence je da je Ćiro nakon spominjanja klubova hrvatskih nogometaša spomenuo i klubove slovenskih reprezentativaca, ali netočno. Ćiro je napisao kako je "jedan rezerva u Fenerbahčeu, Cipot igra u Kataru, Šiljak u Kini, Ačimovič i Pavlin nemaju klub, samo Knavs igra u Kaiserslauternu i Zahovič u Portugalu. Zar se to uopće može uspoređivati s našim igračima?"

Ova rečenica jako je uvrijedila Slovence i spustila Ćiru u njihovim očima, a NogoMania tvrdi "neka sad netko kaže da nas Hrvati nisu podcijenili! za njih smo još uvijek samo skijaši".

"Ako Ćiro, koji za sebe tvrdi da je veliki ljubitelj slovenskog nogometa ne zna istinu o našim igračima….", završava tekst novinar NogoManie, a mi možemo samo naslutiti s čim je želio završiti rečenicu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara