Novi izbornik Engleske će biti - David Beckham!?

Tekst: S.T.
Foto: Printscreen The Sun

BRITANSKI tabloidi nakon što se napili krvi Fabiju Capellu i reprezentaciji smjenjuju izbornika i traže novog nasljednika. Nakon što su se spominjala imena Harryja Redknappa i Royja Hodgsona, našli su novo lice koje će zamijeniti Capella. Davida Beckhama.

Scenarij da na klupu velike Engleske sjedne čovjek koji se još nije ni oprostio od nogometa i nema ni zrna trenerskog iskustva graniči sa znanstvenom fantastikom, no tabloidi kao protuargument navode da se "na Facebooku već rade grupe 'Davida Beckhama za izbornika'".

"Beckham nema iskustva i nikad nije radio takav posao pa se njegov izbor čini kao velik rizik. No, upravo on bi mogao biti čarobni sastojak koji bi našu reprezentaciju mogao probuditi nakon poniženja koje je doživjela na Svjetskom prvenstvu", piše The Sun.

Pritom taj tabloid navodi primjer Diega Maradone koji s Argentinom radi odličan posao na SP-u, a koji je uoči prvenstva imao loše rezultate i nije imao iskustva. "Možda nam je rješenje pred nosom", zaključuje The Sun. Puno ozbiljniji Guardian se izrugao ideji o Beckhamu navodeći "nadajmo se samo da izbor FA neće biti The Sun."

Beckhamov izbor za engleskog izbornika bi u svakom slučaju privukao puno pozornosti i zanimanja. A upravo takve stvari trebaju tabloidima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara