navijači

Novi sukob Boysa i Torcide: Mlatili su se na ulicama Slavonskog Broda

Novi sukob Boysa i Torcide: Mlatili su se na ulicama Slavonskog Broda
Foto: Index

TORCIDA i Bad Blue Boysi nastavili su sa sukobima.

Torcida izazvala tučnjavu, jedan ozlijeđeni

U petak su se sukobili oko 18:40 u Slavonskom Brodu. Intervenirala je i policija, pa je pokrenuta istraga. Jedna osoba zatražila je liječničku pomoć i prevezena je u obližnju bolnicu.

Imate li snimke tučnjave, šaljite nam ih na desk@index.hr.

"Policijski službenici odmah su upućeni na mjesto događaja kako bi spriječili daljnji sukob između više osoba (navijača). Jedna je osoba prevezena na ukazivanje liječničke pomoći. Nastavlja se daljnji rad na prikupljanju informacija, utvrđivanju okolnosti i važnih detalja, vezanih za ovaj događaj", glasi policijsko priopćenje.

Lokalni web portali pišu kako se incident dogodio u središtu grada, odnosno pored Dinamovog navijačkog kluba Bad Blue Boys Slavonski Brod. Opći nered dogodio se prije početka prvoligaškog futsal ogleda između Broda 035 i Futsal Dinama.

Prema neslužbenim podacima, Torcidinih tridesetak pripadnika bacali su baklje prema službenim prostorijama "Bad Blue Boys Slavonski Brod". Pedesetak Bad Blue Boysa izišlo je na ulicu i uzvratilo.

Sve češći sukobi Torcide i BBB-a

Posljednjih mjeseci zaredale su se tučnjave Torcide i Bad Blue Boysa. Tijekom 2018. godine višeput su se sukobili izvan stadiona.

U Ljubuškom su 5. veljače Bad Blue Boysi napali Torcidu na dan akcije učlanjenja u Udrugu Naš Hajduk. U tom napadu ozlijeđeno je sedam osoba, a jedna je završila u bolnici. Nakon toga su se sukobili 26. rujna na odmorištu autoceste A1. Tučnjava je trajala desetak minuta, a huligani su pretrčavali cestu ispred jurećih automobila. 

Novi sukob uslijedio je 21. listopada u centru Karlovca. Prije utakmice Hajduka kod Lokomotive, huligani su u grad stigli s nekoliko kombija i naoružani raznim predmetima razbijali kafiće u centru grada.

Posljednji obračun dogodio se 1. prosinca u Zagrebu, gdje je Torcida gađala prostorije Bad Blue Boysa, koji su iste večeri na autocesti raznim predmetima gađali automobile navijača splitskog kluba, a došlo je i do fizičkih obračuna.

NAPOMENA: Pogledajte sukobe Torcide i Boysa u 2018. godini

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara