Ovih 17 klubova natjecat će se u virtualnoj inačici NBA lige

Ovih 17 klubova natjecat će se u virtualnoj inačici NBA lige
Screenshot: NBA 2K18
 
Iako je do početka NBA 2K League ostalo više od pet mjeseci, poznato je 17 timova koji će se u ligi natjecati, a nedavno su objavili i koja će imena koristiti, kao i nove grbove. 
 
Svi klubovi su imena i logoe bazirali na postojećim brendovima, što je dalo neke vrlo zanimljive rezultate. Neki su uz imena dodali samo "gaming" dok su drugi ipak odabrali nešto drugačiji pristup, kao Cavs Legion GC ili Warriors Gaming Squad. 
 
Foto: NBA 2K League
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Klubovi će igrače za prvo izdanje NBA esport lige birati u ožujku sljedeće godine, nakon što igrači prođu prijave i probu. Jedini preduvjeti su da je igrač stariji od 18 godina i posjeduje primjerak NBA 2K18 za PlayStation 4 ili Xbox One. Nakon procesa prijava koji završava 31. siječnja, počinje proba u kojoj će igrači odigrati 50 partija NBA 2K18 Pro-Am moda. 85 najboljih igrača ući će u draft te biti izabrani od strane nekog NBA kluba.
 
Podsjetimo, NBA 2K League će službeno zaživjeti u proljeće sljedeće godine, a u prvoj sezoni natjecanja sudjelovat će 17 od 30 klubova u ligi, iako se očekuje da će se u budućnosti priključiti i preostali klubovi. Čelni ljudi NBA lige prepoznali su potencijal esporta te svojim obožavateljima žele priuštiti nešto novo, ali i privući novu publiku. 
 
Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz esport, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: NBA
 
Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara