VEČERAS IM POKAŽITE DA SU U KRIVU Idealna momčad Eura puna Španjolaca i bez Hrvata!

VEČERAS IM POKAŽITE DA SU U KRIVU Idealna momčad Eura puna Španjolaca i bez Hrvata!

Foto: Getty Images / Guliver Images

EHF je u izbor za najbolju momčad EP-a među 40 igrača uvrstio četiri Hrvata, ali među službenih Top 5 obrana i Top 7 igrača, točnije u najboljoj momčadi dosadašnjeg tijeka prvenstva, nema nijednog iz momčadi koja je impresivno izborila polufinale.

Uz Bartucza (Mađarska), Landina (Danska), Wolffa (Njemačka) i Szmala (Poljska), u golmanskoj eliti dosadašnjeg dijela Eura je i multinacionalni Šterbik, kojem je Španjolska treća reprezentacija nakon Mađarske i Srbije i koji će biti jedan od najvećih aduta protivnika Hrvatske u večerašnjem polufinalu u 21 sat. 
 
Sedmorku koju EHF smatra idealnom nakon prva dva kruga natjecanja, čine Wolff (Njemačka), Rivera (Španjolska), Hansen (Danska), Sagosen (Norveška), Jakobsson (Švedska), Reichmann (Njemačka) i Aguinagalde (Španjolska).
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što vidite i ovdje na lijevom krilu i pivotu Španjolci dok Hrvata nema nigdje. Neka im ovo bude dodatni motiv pred večerašnji obračun.
 

"Koja je to utakmica bila. Ludnica. Daj Bože da i u petak bude isto, pa makar i opet sve ode u silne produžetke. Ne znam...

Posted by Index Sport on Thursday, 28 January 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara