Policija privela cijelu ekipu Posušja nakon što su igrači pretukli suce!

Policija privela cijelu ekipu Posušja nakon što su  igrači pretukli suce!

Tekst: A.K.
Foto: sportsport.ba

PO ZAVRŠETKU utakmice Prve lige Federacije između Posušja i Igmana iz Konjica došlo je do teškog incidenta - sudačku trojku iz Sarajeva Admira Šehovića, Amira Omerbašića i Elvisa Šatorovića, pretukli su rezervni igrači domaćina, redari na utakmici i oko pedesetak navijača Posušja, javlja bljesak.info.

O linču u Posušju javnost je saznala preko svjedočanstva delegata susreta Suada Mece i kontrolora suđenja Fehima Zrnanovića, koji su to izjavili za Federalnu televiziju

Napadnutim sucima je ukazana liječnička pomoć u posuškom Domu zdravlja. Svi su van životne opasnosti i nakon ukazane liječničke pomoći pušteni su kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komesar policije Ministarstva unutarnjih poslova Zapadno-hercegovačke županije Zoran Galić potvrdio je za agenciju Onasa da je nakon utakmice, u okviru Prve lige Federacije BiH, došlo do narušavanja javnog reda i mira kada su igrači domaće ekipe nasrnuli na trojicu sudaca.

Kako Bljesak.info saznaje, županijska policija privela je i cijelu ekipu NK Posušja.

Preokret: Nisu nas tukli redari i navijači, samo igrači

"Želimo napomenuti da je delegat ovog susreta gospodin Suad Meco, u izjavi koju je dao policijskim službenicima, naveo da su suci napadnuti isključivo od strane igrača NK Posušje, ističući pri tom četiri igrača. To znači da je u potpunosti netočna izjava, koju su prenijeli pojedini mediji, da je bila riječ o masovnom incidentu u kome je sudjelovalo nekoliko desetina navijača", stoji u priopćenju koje je večeras objavio MUP Zapadno hercegovačke županije.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara