Posjetitelji Indexa predviđaju: Utakmicu će odlučiti rani gol Dudua

Posjetitelji Indexa predviđaju: Utakmicu će odlučiti rani gol Dudua

NA NAŠEM sportskom portalu priredili smo malu anketu kako bismo saznali vaše mišljenje o faktoru koji će odlučiti večerašnju kvalifikacijsku utakmicu između Hrvatske i Makedonije.

Prema mišljenju više od polovice Indexovih posjetitelja koji su u anketi sudjelovali, presudan faktor će biti rani gol Eduarda Da Silve, nakon kojeg će uslijediti potpuni potop Makedonaca. Za ovu se opciju izjasnilo čak 52% ispitanika.

Zanimljivo je i da čak 20% Indexovih posjetitelja koji su se odlučili glasati pomalo optimistično smatra kako će utakmicu riješiti Ante Rukavina, ulaskom s klupe i golom u sudačkoj nadoknadi. Iako je ovaj ishod malo vjerojatan, sigurno je da se svi Hajdukovci nadaju kako će vidjeti nešto slično. Može li mladi Rukavina večeras napokon potvrditi svoju vrijednost? Saznat ćemo kroz nekoliko sati.

14% ispitanika smatra kako će u utakmici protiv Makedonije ključna biti promjena taktike u 4-3-3, ukoliko se Bilić doista odluči za takvu postavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno 14% ispitanika smatra da će u ovoj utakmici Makedonija ostvariti pozitivan rezultat. Njih 10% smatra kako će Goce Sedloski suvereno gospodariti obranom gostiju i zabiti gol iz prekida, dok se 4% posto glasača u ovoj anketi odlučilo za varijantu prema kojoj će Makedonci neutralizirati Mikija Rapaića, što će blokirati hrvatske napadače u kretanju prema golu gostiju.

Tko je bio najbolji sportski prognozer, i hoće li se ijedan od ovih prijedloga ostvariti, saznat ćemo za nekoliko sati. Utakmica počinje u 20:15 i sigurno je da se izbornik Bilić za nju dobro pripremio, pa nam se ostaje nadati da će Hrvatska večeras biti još jedan korak bliže nastupu na Europskom prvenstvu 2008.

P.V.
Foto: MAPE

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara