"Pravi prvak ne bira s kime će se boriti"

"Pravi prvak ne bira s kime će se boriti"

Foto: Getty Images/Guliver Image

STIPE MIOČIĆ doživio je težak udarac već istog dana kada je doznao da će se za samo dva tjedna boriti za titulu prvaka teške kategorije. No, par sati kasnije UFC-ov aktualni prvak Fabricio Werdum odlučio je odustati zbog navodne ozljede što je otkrio tek nakon što je UFC ubacio Miočića u borbu za pojas jer je Cain Velasquez odustao zbog svoje ozljede.

> Novi šok! Werdum otkazao borbu za titulu protiv Miočića

> Reakcije MMA boraca: Stipe, uzmi ono što ti pripada!

> Miočić je spreman: Moraš uzeti priliku kada ti pokuca na vrata

> Bomba iz UFC-a: Stipe Miočić se za dva tjedna bori za titulu prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispunjenje snova, a onda hladan tuš nisu poljuljali Stipu, koji će strpljivo čekati novu šansu, a njegov menadžer Greg Kalikas imao je pravi odgovor na Werdumovo odustajanje. Brazilac je, naime, rekao da bi stisnuo zube i borio se s Cainom, no ako nema Caina, nema ni borbe.

"Jako smo razočarani što čujemo da se Werdum povukao iz borbe. Ako je dovoljno zdrav da bori s Cainom, ne možemo razumjeti zašto nije dovoljno zdrav da se bori sa Stipom, koji ima samo 12 dana da se pripremi za borbu", rekao je Klikas pa dodao:

"Pravi prvak ne bi trebao birati protivnike. Pravi prvak bori se sa svima. Ako ne želi protiv Stipe s malo vremena za pripreme, zar trebamo vjerovati da će se htjeti boriti s njime nakon punih priprema? Ne, neće htjeti. To je loše za imidž navodno najboljeg teškaša na planeti. Možemo se samo nadati da će se Werdum oporaviti dovoljno brzo i pristati boriti se sa Stipom što prije".

 

I don't know if I would fight me either.

Posted by Stipe Miocic on 25. siječnja 2016
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara