Predsjednik Srbije o neredima u Beogradu: "I Hrvati će odgovarati"

Predsjednik Srbije o neredima u Beogradu: "I Hrvati će odgovarati"

Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

NAVIJAČKI neredi u Beogradu na debiju Partizana i Crvene zvezde izazvali su burne reakcije u Srbiji, a komentirao ih je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

U tučnjavi navijačkih frakcija na tribinama sudjelovalo je i nekoliko Hrvata, jedan je Splićanin u bolnici s teškim ozljedama glave. Skupina iz Splita navodno je angažirana od strane jedne skupine srpskih huligana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"To što ste Hrvat ili građanin Hrvatske, ne ekskulpira vas od prekršajne i kaznene odgovornosti", rekao je Aleksandar Vučić dodavši:

"Ne znam što su radili ne samo huligani, nego i kriminalci iz pojedinih republika bivše Jugoslavije i nekih drugih zemalja, jer nisu došli gledati. Sudjelovali su u organiziranju i izazivanju nasilja i naravno da će odgovarati".

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je da policija nije podigla prijave protiv četvorice hrvatskih državljana za koje je utvrđeno da su sudjelovali u tučnjavi. Jedan je još u bolnici, dvojica nisu tražila liječničku pomoć, a jedan je napustio bolnicu nakon pregleda.

 


 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara