Prosinečki iz bolnice u kafanu

Prosinečki iz bolnice u kafanu
Foto: Instagram

DVA dana nakon što je napustio Klinički centar u Sarajevu, gdje je bio podvrgnut dvama operativnim zahvatima na tankom crijevu, izbornik BiH reprezentacije Robert Prosinečki posjetio je "Bečku kafanu", kako se zove ugostiteljski objekt u glavnom gradu BiH.

"Dr. Filipović je ustanovio da je zdravstveno stanje izbornika Prosinečkog sve bolje i da može početi pohod na EP… U nadi da će veliki žuti postati najveći žuto-plavi", napisao je Tarik Filipović na Instagram profilu ispod fotografije s omiljenom nogometnom legendom ovih prostora.

Nekad veliki nogometaš a sada uspješan trener preporodio je reprezentaciju Bosne i Hercegovine otkako ju je preuzeo početkom godine. U skupini Lige nacija prvo mjesto i plasman u elitni rang novog UEFA-inog natjecanja osigurao je bez poraza.

Podsjećamo, Prosinečki je hospitaliziran 22. studenog nakon što mu je pozlilo, a zatim je na Klinici za abdominalnu kirurgiju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS) podvrgnut operativnom zahvatu na tankom crijevu.

Drugi put operiran je 2. prosinca, jer mu je rana sporo zarastala. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara