PROSINEČKI OKUPIO BIH REPREZENTACIJU "Svi će dobiti šansu, kod mene nema mlad ili star"

PROSINEČKI OKUPIO BIH REPREZENTACIJU "Svi će dobiti šansu, kod mene nema mlad ili star"

Foto: Nogometni savez Bosne i Hercegovine

BOSANSKOHERCEGOVAČKA nogometna izabrana vrsta danas se premijerno okupila u početnom stadiju izborničkog mandata Roberta Prosinečkog.
Okupljanje pred prijateljske susrete sa Sjedinjenim Američkim Državama i Meksikom tradicionalno je održano u reprezentativnom baznom kampu u Zenici.
 
Novopečeni bosanskohercegovački izbornik Robert Prosinečki obratio se predstavnicima medija i pojasnio smisao okupljanja.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Veseli me što u Sjedinjenim Američkim Državama imamo dvije snažne utakmice. Do polaska ćemo vidjeti koliko su igrači spremni i tko može putovati u Ameriku. Izbornik U-21 reprezentacije Vinko Marinović mnogo mi je pomogao oko tima. Za upoznavanje imamo tri dana. Reprezentativcima ćemo pokazati naše zahtjeve prema njima", izjavio je i najavio promjene.
 
"Svi će dobiti šansu što je najvažnije. Kod mene nema mlad ili star. Igraju oni koji mogu. Nadam se da će biti kandidata i za budućnost. Širina je vrlo bitna", rekao je i istaknuo kako je zadovoljan trenažnim uvjetima u zeničkom kampu. 
 
Bosna i Hercegovina sa Sjedinjenim Američkim Državama susrest će se 28. siječnja u Los Angelesu, a s Meksikom tri dana kasnije u San Antoniju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara