HNL

Provalili u svlačionicu i prijetili sucima batinama: Teška kazna za direktora Osijeka

Provalili u svlačionicu i prijetili sucima batinama: Teška kazna za direktora Osijeka
Foto: Pixsell

DISCIPLINSKI sudac 1. HNL Alen Klakočer kaznio je Osijekovog direktora Alena Petrovića s tri mjeseca suspenzije i 5000 kuna zbog vrijeđanja suca Duje Strukana na utakmici Osijeka i Lokomotive (1:2) u posljednjem kolu HNL-a.

Petrović je dobio toliko strogu kaznu jer je prekršaj počinio za vrijeme trajanja prijašnje kazne koju je dobio zbog vrijeđanja istog suca nakon prvenstvene utakmice između Osijeka i Rijeke.

Strukan je Petrovića prijavio zbog teških uvreda nakon utakmice protiv Lokomotive, a kažnjeni su i direktor stadiona Ante Polić s 3000 kuna i kondicijski trener Dino Krolo s mjesec dana zabrane obavljanja funkcije i tisuću kuna. Njih dvojica su također vrijeđali suce.

"Stat ćemo ovome na kraj"

"Dino Krolo (kond. trener u navedenom dopunskom izvješću službenih osoba na dodatnoj klupi) nakon završetka utakmice je vrijeđao glavnog suca Duju Strukana te mu uputio sljedeće riječi “Sram te bilo, đubre jedno”, nakon čega mu je glavni sudac pokazao crveni karton. Polić Ante i NN osoba ulaze u svlačionicu kod sudaca nakon završetka utakmice, te govore ”Kako vas nije sram, stat ćemo ovome na kraj“, nakon čega mu glavni sudac Duje Strukan govori 'Ja bih vas zamolio da napustite svlačionicu?', a  gospodin Polić Ante odgovara 'Ovo je moj stadion, mogu što hoću!'. Pri izlasku iz VAR sobe, sportski direktor NK Osijeka Petrović Alen vrijeđao je VAR suce riječima 'Pi*ke jedne, što vi gledate?! Trebalo bi vas prebiti, slobodno me prijavite'. Vrijeđao je pri tom i AVAR suce", stajalo je u zapisniku nakon susreta. 

Disciplinski sudac kaznio je i igrače Intera i Hajduka Nikolu Soldu i Marija Vuškovića za crvene kartone na međusobnoj utakmici u zadnjem kolu. Obojica su dobila po jednu utakmicu zabrane igranja i 4000 kuna kazne. Hajduk je kažnjen s 5000 kuna zbog momčadskog prekršaja na istoj utakmici (tri žuta kartona, jedan crveni i opomena treneru).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara