PSG-ov predsjednik o Buffonovom dolasku: "Svaki bi ga klub htio"

PSG-ov predsjednik o Buffonovom dolasku: "Svaki bi ga klub htio"

Foto: Getty Images

NAKON 17 godina ljubavi Gianluigi Buffon (40) u subotnjem je ogledu posljednjeg kola talijanskog prvenstva protiv Verone u Torinu (2:1) ubilježio posljednji nastup za Juventus.
 
 
Talijanski je vratar u četvrtak na oproštajnoj konferenciji pred novinarima istaknuo kako će odluku o daljnjoj karijernoj fazi donijeti "u miru i u skladu s instinktom". 
 
Francuskim i talijanskim, pa i europskim medijima uskoro je započela kolati ekskluzivna informacija kako je Paris Saint-Germain za Gianluigija Buffona pripremio dvogodišnji ugovor vrijedan između 14 i 16 milijuna eura.
 
Sa svrhom okončanja svakodnevnih nagađanja, predsjednik pariškog kluba Nasser Al-Khelaifi demantirao je medijske natpise u razgovoru za francuski sportski dnevnik L'Equipe.
 
"Gianluigi Buffon fantastičan je vratar, ali prije svega riječ je o džentlmenu i karizmatičnoj osobi. Međutim, naš je prvi izbor Alphonse Areola (25). Naša se odluka neće mijenjati. U sadašnjosti smo osigurani na vratarskoj poziciji. Alphonse Areola naš je broj jedan. Dakako, svaki bi klub htio imati Gianluigija Buffona. Međutim, Paris Saint-Germain stabilan je u golmanskoj poziciji", poručio je Nasser Al-Khelaifi.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara