Rakitić: Odlučit ću kad za to dođe vrijeme

SVIJET hrvatskog nogometa posljednjih su dana, uz rasprave o razlozima nedobivanja Eura 2012, najviše obilježila nagađanja o reprezentativnoj sudbini mladog Baselovog napadača Ivana Rakitića.

Rakitić se u Baselu sastao i s predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza Vlatkom Markovićem i glavnim tajnikom Zorislavom Srebrićem i taj bi mu razgovor trebao pomoći da prelomi odluku o izboru reprezentacije. U korist Hrvatske, nadamo se.

"Razgovarali smo o situaciji koja se oko mene stvorila i kako dalje postupiti. Mogu reći da je to bio jedan vrlo pozitivan razgovor koji će mi puno pomoći kad budem donosio odluku", rekao je Rakitić u razgovoru za Index.

Hrvatskim su medijskim prostorom danas počele kolati glasine kako će Rakitić svoju odluku donijeti idući tjedan, jer ne može više podnositi pritisak koji se stvorio, ali u razgovoru s nama odbio se izjasniti o točnom trenutku donošenja odluke.

"Odlučit ću kad za to dođe vrijeme. Ima još nekoliko razgovora koje treba obaviti. Uskoro ću se naći s izbornikom da čujem što on ima za reći, to mi je jako važno", rekao nam je Rakitić.

Na naš upit o tome koja mu je reprezentacija trenutno bliže srcu, dobili smo jednako nedefiniran odgovor. "Prerano je za govoriti, to je sad još vrlo blizu. Stvarno ne mogu reći za koga bih radije igrao. Treba obaviti još neke razgovore prije nego uspijem odlučiti", zaključio je Rakitić svoj razgovor za Index.

P.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara