MODRIĆ NA PODU, RAMOS BEZ GAĆA Real objavio snimku svlačionice u poluvremenu finala LP-a

MODRIĆ NA PODU, RAMOS BEZ GAĆA Real objavio snimku svlačionice u poluvremenu finala LP-a

Foto: Screenshot

MADRIDSKI Real je na svojem Facebooku objavio sjajnu snimku svlačionice u poluvremenu prošlogodišnjeg finala Lige prvaka protiv Juventusa (4:1).

Momčadi su na odmor otišle pri rezultatu 1:1 nakon što je Ronaldo u 20. minuti doveo Real u vodstvo, a Mandžukić sedam minuta kasnije fantastičnim škaricama zabio za 1:1. Realov trener Zinedine Zidane je pri ulasku u svlačionicu samo kratko rekao igračima da se malo odmore pa da će onda razgovarati. Francuz je izašao i nije ga bilo točno sedam minuta. Za to vrijeme je Modrić na pod rasprostro ručnik na koji je sjeo, a Sergio Ramos se skinuo do gola, a nakon njega i Dani Carvajal.

"Dečki, moramo se samo čvršće braniti, to je najvažnije. Lako ćemo kasnije napasti, ali moramo se dobro braniti. Ajde, ajde, nitko nije rekao da će biti lako. Bit će muka do kraja i moramo se na to pripremiti", rekao je kapetan dok su Marcelo i Isco tu i tamo nešto dobacili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga u svlačionicu se vratio Zidane i ponovio praktički isto što je rekao Ramos.

"Samo dvije stvari. Ovo je finale. Znamo da je i njima ova utakmica jako teška. Najvažnije je da budete agresivniji u obrani. Puno agresivniji, ali to ne znači da morate dobiti karton. Samo malo agresivniji kad nemamo loptu. Oni igraju 4-4-2 s Alvesom i Mandžukićem visoko. Moramo ih gurnuti nazad. Isco, moraš stajati uže na lijevoj strani. Kad imamo loptu moramo biti strpljivi i gledati kako da što prije odigramo na krila. Marcelo i Dani, vi morate stajati više. Luka, češće idi prema gore, a ti Isco, kad prebacujemo strane, traži prolaz kroz njihove linije. Cristiano, ubacuj se iza Benzeme i podignite malo tempo. Nemojte ići samo kroz sredinu, nego prebacujte stranu. Jedna, druga, jedna druga. Ajde, samo mirno, imajte na umu da ćete se namučiti jer je ovo finale. Ali, gol će doći", rekao je Zidane i zapljeskao nakon čega je uslijedio gromoglasni pljesak svlačionice.

Slučajno ili ne, Real je u drugom poluvremenu izgledao puno bolje i s tri gola natrpao Talijane te osvojio 12. naslov prvaka Europe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara