Robertu Rubčiću 50 tisuća dolara mjesečno za klupu Bangladeša

Foto: Željko Sop (Cropix)

BIVŠI trener Rijeke Robert Rubčić prije nekoliko dana je postao novi izbornik Bangladeša. Ljudi iz tamošnjeg nogometnog saveza stupili su u kontakt s Rubčićem preko HNS, a dvije strane vrlo brzo su dogovorile uvjete rada.

Hrvatski trener već je jučer doputovao u Bangladeš gdje je održao press konferenciju u "Kući njihovog nogometa". Tvrdi da će reprezentaciju izdići na viši nivo i podići joj Fifin renking, no da je ispred njega vrlo težak posao.

"Ovaj posao mi je velik izazov. Veliki sam radnik i uvijek pokušam ostvariti što bolji odnos s igračima", objasnio je Rubčić dodavši da će reprezentacija od sada igrati 4-2-3-1 sistemom koji joj najbolje odgovara.

Prvi zadatak kreće vrlo skoro kada će Bangladeš nastupiti na Azijskim igrama koje se održavaju u Guangzhou, probat će se kvalificirati i na Olimpijske igre.

Novinari su Rubčića opisali kao bivšeg odličnog igrača, uspješnog trenera koji je trenirao mnoge klubove u Hrvatskoj uključujući i Rijeku te asistirao u nacionalnoj momčadi. Mjesečno će zarađivati 50 tisuća dolara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara