Rođendan pod policijskom zaštitom

Rođendan pod policijskom zaštitom

Tekst: D.R.
Foto: Cropix

MALE su šanse da Nadzorni odbor Hajduka danas na izglasavanju za novog trenera iza 15 sati neće postaviti Špacu Poklepovića, 72-godišnjeg klupskog vojnika koji bi momčad trebao provesti kroz nastavak sezone, zajedno s pomoćnicima Joškom Španjićem i Igorom Tudorom.

> Tudor: Hajduk ne bi odbio ni početnik, ni trener s 50 godina iskustva

Jedan mali postotak šansi otpao je upravo na ovaj mladi trenerski dvojac prilikom potrage za trenerom, a još manji na Zorana Vulića. No, bilo kakav odabir osim Poklepovića bio bi ravan senzaciji, ako je to u okvirima Hajduka uopće moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči sastanka čelnih ljudi Hajduka, ispred Poljuda opet dežura policija, i to u većem broju nego li smo naviknuli. Radi se o mjerama predstrožnosti koje često vladaju ispred Hajdukovog stadiona, a posebno nakon jučerašnje posjete 40-ak pripadnika Torcide, koji su negodovali zbog mogućeg povratka Igora Štimca.

Osim policije koja pretražuje sve posjetitelje Poljuda, povećan je i broj zaštitara na stadionu i oko njega.

Hajduk će sutra ući u svoju 100. godinu postojanja. Utakmica protiv Željezničara (15:30) trebala je biti fešta za 99. rođendan, ujedno i generalka uoči nastavka prvenstva. No, unatoč pokušaju da se stvori slavljenička atmosfera, na Poljudu je otužno. Policija će i sutra s dodatnim snagama čuvati red, jer gotovo svaka utakmica Hajduka je visokog rizika. Pa makar se radilo o prijateljskoj, a k tome još i slavljeničkoj partiji. Makar se i po prvi put otkrivao spomenik jednom Hajdukovom velikanu, možda i najvećem od svih - Bajdi Vukasu...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara