VIDEO Ronaldo ismijao Islanđane: "Slavili su kao da su osvojili Euro, a neće napraviti ništa"

VIDEO Ronaldo ismijao Islanđane: "Slavili su kao da su osvojili Euro, a neće napraviti ništa"

Foto: Hina

CRISTIANO RONALDO nije najbolje prihvatio kiks Portugala već u prvoj utakmici Europskog prvenstva. Njegova momčad je izvukla samo 1:1 s Islandom kojemu je to bila prva utakmica u povijesti na europskim prvenstvima.

Island je do velikog boda stigao zahvaljujući brojnim obranama svog vratara koji je skinuo devet udaraca od kojih je jedan bio i Ronaldov. Napadač Real Madrida je deset puta pucao na gol, ali devet puta neprecizno, dok je jedini pogodak Portugala zabio Nani.

Nakon utakmice Ronaldo nije bio raspoložen za razgovore o lijepoj nogometnoj priči najmanje nacije na Euru.

"Pomislio sam da su osvojili Euro koliko su slavili na kraju utakmice. Nevjerojatno! To je mentalitet malih", rekao je Ronaldo pa nastavio: "Samo su se branili, branili i branili, nisu ni pokušali igrati. Neće ništa napraviti na ovom natjecanju".

Portugal je imao loptu u posjedu više od 65 posto vremena, ali Islanđani su uspjeli uputiti četiri udarca na gol Rija Patricija, iz trećeg su zabili za 1:1 u 50. minuti. 

"Bilo je teško tako igrati 90 minuta. Zabili su gol i onda povukli sve igrače iza lopte. Parkirali su autobus ispred gola. Dali smo sve od sebe, stvorili smo prilike i držali loptu. Frustrirajuće je što nisu ni pokušali igrati. Teško je kada Portugal pokušava pobijediti, a protivnik ne", rekao je Ronaldo koji se nakon utakmice nije rukovao s protivničkim igračima.

Navijači širom svijeta su oštro reagirali na Ronaldove riječi i osudili njegov nastup, a na društvenim mrežama bili su nemilosrdni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara