Sve za ugoditi Ronaldu: Realov fanzin otkrio da je on, a ne Bale, najskuplji u povijesti

Sve za ugoditi Ronaldu: Realov fanzin otkrio da je on, a ne Bale, najskuplji u povijesti

Screenshot: Marca

GARETH BALE najskuplji je igrač Reala, a samim tim i najskuplji igrač u povijesti, otkrili su i dokazali Football Leaks prošlog tjedna. 

Ali, to nikako nije na liniji s kursom kojem se službeni Real priklonio nakn što je shvatio kako momčad stagnira kada je Ronaldo nesretan, odnosno kada ga se nedovoljno pazi, mazi, tetoši i ističu njegove superiorne osobine.
 
Benitez je postao bivši, a Real u Primeri treći zato što se prethodni trener prije sezone otišao pokloniti Baleu u Wales, predajući tako žezlo Ronaldovom nasljedniku, a ne svemoćnom CR-u, a prva zvijezda kluba definitivno ga je prekrižila kada se na izravno pitanje je li Ronaldo najbolji nogometaš svijeta krenuo izmotavati.
 
Koliko je Realu važno da je Ronaldo sretan i tko je zapravo gazda kluba, najbolje se vidjelo prilikom Zidaneovog preuzimanja klupe, kada je velikan Zizou najprije požurio udvarati mu se: "Ronaldo je najbolji nogometaš na svijetu i duša kluba."
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
A duša ne može biti druga najskuplja u klubu, pa tako ugledna Marca, najprodavaniji španjolski dnevnik, ali i iznimno blizak Realu, nakon dokaza da Bale nije koštao onoliko koliko je Real službeno objavio (91 milijun eura), nego osjetno više - 100,759,418 eura, sada preko naslovnice otkriva da Ronaldova cijena nije bila službenih 96.9, nego 104.7 milijuna eura.
 
Kako navodi izvor, Real je Manchester Unitedu toliko platio u tri rate nakon što je Ronaldo 2009. prešao u Madrid, čime je on, a ne Bale, najskuplji igrač u povijesti Reala i nogometa. 
 
Eto dakle još jedne potvrde Ronaldu da je Realu ne samo najveći, najbolji, najefikasniji, nego i najskuplji. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara