MMA

Ruski Popaj hitno operiran, malo je nedostajalo da ostane bez ruke

Ruski Popaj hitno operiran, malo je nedostajalo da ostane bez ruke
Screenshot: Twitter

RUSKI bodybuilder Kiril Terešin (23), poznat pod nadimkom Ruski Popaj zbog ogromnih bicepsa, hitno je operiran i zamalo je ostao bez ruke.

Kirillu su liječnici ranije rekli da će mu morati amputirati ruke ako nastavi koristiti kombinaciju kemikalija koju sam radi kod kuće, a koja je bazirana na Synthol ulju, popularnom među nekim bodybuilderima. 

"Čak i da sad prestane ubrizgavati supstancu, njegovo tijelo je neće moći izlučiti sljedećih pet do sedam godina", rekao je prije dvije godine liječnik Evgeny Lilin, a sada je situacija postala ozbiljnija.

Riskira život zbog mišića

Terešin je u sebe, prema riječima plastičnog kirurga Dimitrija Melnikova, ubrizgao tri litre jeftine tekućine poput vazelina, a to ga je zamalo skupo koštalo.

"Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni", izjavio je Melnikov pa je dodao:

"Moglo mu je sve otići na bubrege. Mislim da Kiril nije svjestan posljedica onoga što je napravio".

Nije uspio u MMA svijetu

Terešin, koji je zbog svojih ogromnih bicepsa dobio nadimak Ruski Popaj, okušao se u MMA sportu. 

U meču protiv popularnog ruskog blogera Olega Mongola u ruskom Abakanu 23-godišnji Kirill izgubio je nakon tri minute. Nekoliko puta je snažnim udarcima uzdrmao suparnika, ali čim se borba preselila na parter, bio je primoran predati jer je u tom segmentu borbe očajan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara