S kim se zapravo bori Cro Cop na UFC-u 99?

13 DANA prije UFC-ovog 99 turnira i dalje nema službene potvrde da će se Mirko Filipović boriti protiv Mustafe Al Turka. Podsjećamo, informacija je puštena prije dvadesetak dana iz tabora Cro Copa, a istu je u razgovoru za britanski Mirror potvrdio i Britanac. No do danas nitko od službenih osoba UFC-a nije javno potvrdio borbu, a još do jučer na stranicama američke organizacije pisalo je da će se Al Turk boriti protiv Todda Duffeeyja.

Zašto i dalje nema potvrde povratka Cro Copa pod UFC-ovu zastavu nije poznato, a to se pita i nekoliko relevantnih svjetskih MMA portala. Zanimljiva je i izjava Todda Duffeeyja koji je prije samo nekoliko dana  i dalje tvrdio da je upravo on onaj koji će se boriti protiv Al Turka, a ne Filipović.

"Što se mene tiče ja sam i dalje na popisu za UFC 99 u Koelnu. I dalje se spremam za borbu protiv Mustafe Al Turka", rekao je Duffee.

Cijela stvar još više čudi ako se zna da prodaja ulaznica za koelnski UFC ne ide tako dobro kako se očekivalo, a pretpostavlja se da je Cro Cop vraćen pod UFC-ov ugovor upravo kako bi kao velika europska MMA zvijezda privukla posjetitelje. U ovom trenutku niti Al Turk, niti Duffee, niti Filipović nisu na službenom "fight cardu" UFC-a 99.

Marko Petrak
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara