LIGE PETICE

Sarri: Moramo se riješiti šestorice, to nije normalno

Sarri: Moramo se riješiti šestorice, to nije normalno
Foto: EPA-EFE

NAKON poraza Juventusa od Atletica 2:1 u prijateljskoj utakmici, trener Maurizio Sarri komentirao je igru svoje ekipe i pritom izrazio frustraciju napisima nekih talijanskih novinara.

"Poprilično sam zadovoljan nastupom i svidio mi se stav, posebno u prvom poluvremenu, protiv ekipe koja je bila u boljoj fizičkoj formi od nas. Nikada ne bismo trebali primiti gol poput drugog, ali to je sve dio predsezonskog rada i treninga. Tehnički smo micali loptu dobro u prvom poluvremenu, a to nisam vidio jako dugo."

Jedan talijanski novinar ga je upitao o njegovoj strategiji u prijelaznom roku, a Sarri ga je oštro prekinuo.

"Ponekad se stvarno zaprepastim čitajući vaše novine. Pišete o mojim i Paraticijevim odlukama. Moramo se riješiti šestorice igrača kako bismo zadovoljili listu Lige prvaka. To nisam nigdje pročitao, a ti izbori mogu izgledati nenormalno. To me stavlja u vrlo tešku poziciju 20 dana prije kraja prijelaznog roka. To je sramotno jer riskiramo da neki igrači ne mogu nastupiti na vrlo visokom nivou", rekao je Sarri.

"Moje mišljenje o Dybali se ne računa"

Upitan je i o Dybali i njegovom propalom transferu u Tottenham.

"Dybala je sa mnom imao samo dva treninga, tako da su sva ocjenjivanja preuranjena. Jasno je da ne može biti na vrhuncu svog stanja, a to utječe i na ono što on može učiniti kao 'lažna devetka'. Kao što sam rekao prije, s Dybalom mogu razgovarati o svemu što želim, ali tržište ide u određenom smjeru i moje mišljenje se računa kao nula. Moramo smanjiti listu za šest igrača, i to je sve.

Volio bih ih zadržati sve, ali naš problem je što nemamo igrače koji su odrasli u ovom klubu, postoji samo jedan, tako da će cijela ekipa Lige prvaka biti 22 igrača s tri golmana. To nas tjera da donosimo odluke na tržištu koje ne želimo donositi."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara