Scena iza kulisa: "Idemo na derbi samo zato što košta 20 kuna"

Scena iza kulisa: "Idemo na derbi samo zato što košta 20 kuna"

Tekst: Dea Redžić
Video: Marko Čeko, Zvonimir Alač, Dea Redžić
Foto: Cropix

ČAK JE i Zdravka Mamića ponijela atmosfera koju su sinoć na Maksimiru stvorili navijači Dinama i Hajduka, pa je nakon dugo vremena uspio do kraja pogledati prezentaciju svojih "zvijezda". Iako je utakmica bila negledljiva, a rezultat za Dinamo nepovoljan, Mamić je isijavao zadovoljstvo i ponovno rođenu volju za ostankom u nogometnom svijetu.

Sasvim sigurno je na Mamićevo dobro raspoloženje utjecala činjenica da su ga boysi poštedjeli, jer sa sjevera su ga samo u dva navrata častili s "Mamiću cigane". Razjedinjeni Dinamovi navijači ovaj su put bili okupirani nadjačavanjem Torcide, koja na Maksimir odavno nije došla u tolikom broju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači su ovaj put spasili derbi, njihova je izvedba bila kudikamo zanimljivija od događaja na terenu. Ipak, bio je to kratkotrajni bljesak, jer derbi je već odavno izgubio svoj sjaj, a čak se i među navijače uvukla apatija zbog stanja koje vlada u našem nogometu. Atmosfera na tribinama Maksimira bila je iznenađujuće ugodna, ali samo sat vremena prije utakmice mirisalo je na debakl...

Gdje je nestao derbi pokušali smo saznati od navijača, nogometnih dužnosnika, slučajnih i namjernih prolaznika...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara