SMRT KOBEA BRYANTA

Shaqov sin u nevjerici: Jutros si se javio da pitaš kako sam

Shaqov sin u nevjerici: Jutros si se javio da pitaš kako sam
Foto: Getty Images

KOBE BRYANT i Shaquille O'Neal bili su suigrači koji su od 2000. do 2002. osvojili tri naslova prvaka u LA Lakersima, ali i veliki rivali, pravi alfa mužjaci, zbog čega s vremenom više nisu mogli igrati zajedno te su se razišli 2004. trejdom Shaqa u Miami.

Uslijedilo je razdoblje javnog prepucavanja i nadmetanja tko će samostalno osvojiti više prstena (Kobe je kasnije s Lakersima uzeo još dva, a Shaq jedan s Miamijem), ali uvijek su izuzetno cijenili jedan drugoga. 

Naposljetku, ostali su obiteljski prijatelji, a Kobe je bio blizak i sa Shaqovim sinom Shareefom, koji je ove godine započeo sveučilišnu karijeru, nakon što je prošlu godinu propustio zbog srčanih problema.

Kao i svi, 20-godišnji Shareef ostao je zaprepašten nakon vijesti o Bryantovoj smrti, a šok je bio još veći jer mu se Kobe jutros javio, samo da ga pita kako je. Mlađi O'Neal objavio je poruku na Twitteru.

"Doslovno si mi se jutros javio... Volim te zauvijek, ujače, volim te", napisao je Shareef, koji je Kobea gledao kao barbu ili stričeka, a taj je bliski odnos bio uzajaman, što se može vidjeti iz toga da mu se Kobe obratio s "fam", kao članu obitelji.

Shareef je nedavno objavio da napušta sveučilište UCLA pa mu se Kobe javio tek tako da vidi što je s njim, a Shaqov sin odgovorio mu je da pokušava smisliti što će dalje.

Nakon toga Shareef se oprostio i od Bryantove najstarije kćeri Gianne te u sljedećem postu napisao: "Bio si tu za mene svih mojih 20 godina života, bio si tu za mene otkad sam se rodio. Volim te."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara