LIGA PRVAKA

Slovenci: Nagrada za Rosenborg? Derbi s Dinamom

Slovenci: Nagrada za Rosenborg? Derbi s Dinamom
Screenshot: YouTube

DINAMO će, ako izbaci Ferencvaros, u play-offu za Ligu prvaka igrati protiv boljeg iz dvoboja Maribora i Rosenborga. Nakon ždrijeba Norvežani su bili suzdržani u najavama utakmice, a Slovenci se vesele mogućem derbiju s Dinamom. 

Prve utakmice doigravanja za Ligu prvaka na rasporedu su 20. i 21. kolovoza, a uzvrati će biti odigrani 27. i 28. kolovoza. Bolji iz dvije utakmice plasirat će se u grupnu fazu Lige prvaka, dok će poraženi biti uvršteni u ždrijeb skupina Europa lige.

Ždrijeb skupina Lige prvaka bit će održan u Monte Carlu u četvrtak 29. kolovoza s početkom u 18 sati, dok će skupine Europa lige biti određene dan poslije na istom mjestu, s početkom ždrijeba u 13 sati.

 

Razvoj događaja nakon ždrijeba: 

12:49 - Rezultat ždrijeba objavio je i Ferencvaros čiji navijači prosljeđuju tu objavu uvjereni kako je Dinamo teži od oba potencijalna protivnika. 

12:40 - Slovenska radiotelevizija na svojem je portalu objavila tekst pod naslovom "Nagrada za Rosenborg? Derbi s Dinamom!"

12:33 - Dva najveća norvška portala VG Nett i Dagbladet nemaju ni slova o Dinamu i Rosenborgu, a Aftenposten ima jednu vijest u kojoj samo konstatira izvučene parove. 

12:28 - Rosenborg objavi o novom protivniku čak nije priložio ni fotografiju. 

12:27 - Odmah su reagirali i iz Maribora, ni oni ne djeluju nezadovoljno!

12:22 - Slovenski portal SioL Net zadovoljan je ždrijebom, najavljuju "derbi susjeda".

12:18 - Dinamo se odmah oglasio na svom profilu i prokomentirao izvučenog protivnika!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara