TRANSFERI

Sport: Bale bi mogao uništiti Neymarov transfer

Sport: Bale bi mogao uništiti Neymarov transfer
Foto: EPA

NEYMAROV transfer uvelike komplicira život čelnicima Real Madrida jer nemaju dovoljno novca d bi financirali posao a da u njega ne dodaju nekog od svojih nogometaša. 

Svakim pokušajem dodavanja nekog od nogometaša narušavaju odnos kluba s tim igračem, a to se onda reflektira na svlačionicu i stvara dodatne probleme Zinedineu Zidaneu.

Ako Modrić odbije biti dio transfera, a to se čini potpuno izvjesno, Perez bi u dogovor morao ubaciti Garetha Balea, koji se još ranije pobunio protiv njega i ne želi napustiti Madrid.

Buni se protiv transfera

U jednom od pokušaja da dogovore dolazak Neymara čelnici Reala ponudili su PSG-u 100 milijuna eura, Jamesa Rodrigueza i Balea, a Bale je istaknuo kako ne želi otići. James ne bi imao problema s transferom, ali Velšanin prijeti da će se pobuniti ako ga Real ponovno pokuša prodati na taj način.

Olakotna okolnost za Balea u cijeloj situaciji je, ako se to tako može shvatiti, činjenica da ni PSG ne želi Balea kao dio mogućeg dogovora. 

Baleova pobuna komplicira i dolazak Neymara. Velšanin mora otići kako bi Neymar mogao doći jer bi u slučaju da obojica ostanu u svlačionici Real probio granicu novca koju je spreman trošiti na plaće. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara