Srna i Pletikosa o Dinamovom protivniku: Dnjipro je opasan

Srna i Pletikosa o Dinamovom protivniku: Dnjipro je opasan
HRVATSKI nogometaši na privremenom radu u Ukrajini, ovog su vikenda igrali protiv Dinamovog protivnika u Kupu UEFA, trećeplasiranog u ukrajinskoj ligi, Dnjipra.

Dario Srna prije nekoliko je tjedana izjavio kako vjeruje da će Dinamo bez problema proći Dnjipro, no nakon nedjeljne utakmice promijenio je mišljenje.

Za Sportske novosti izjavio je kako je Dnjipro vrlo dobra momčad, žestoka i čvrsta, te da su trenutno u odličnoj formi. Prema Srni, Dnjipro je najslabiji na bokovima, te bi Zagrepčani trebali probijati obranu preko bočnih pozicija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kada će Dinamo gostovati u Dnjipropetrovsku teren bi mogao biti pod snijegom, što bi bila  težavajuća okolnost za Zagrepčane, a Dnjipro će voditi njihovi žestoki navijači. Dnjipro rijetko kad gubi na svom terenu, dodao je Srna.

Stipe Pletikosa za Večernji list izjavio je kako ih je Dnjipro iznenadio napadačkom igrom i pressingom, te da su najjači u sredini. Srna i Pletikosa smatraju kako je najbolji igrač Ukrajinaca njihova polušpica Kostyšyn, koji "kao da je rođen" s loptom.

Uz njega Dinamo treba paziti i na napadača Venhlinskya.

Igrači Nikole Jurčevića moraju biti trkački na višoj razini nego su to u domaćem prvenstvu, smatra Pletikosa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara