Srpski napadač poludio: Davio suigrača na jogi, a protivnika skršio MMA potezom

Srpski napadač poludio: Davio suigrača na jogi, a protivnika skršio MMA potezom

"OTAC mi kaže da nisam nogometaš, da bih bio kriminalac ili kick-boksač. Uvijek sam donosio glupe odluke i upadao u probleme. Radio sam sve suprotno od onoga što su mi govorili. Sada sam se promijenio, želim da moje dijete bude ponosno na svog oca jednog dana.

Kada sam stigao u Englesku, bio sam još klinac. Bio sam temperamentan i lako gubio strpljenje. Nisam mogao brojati ni do jedan prije nego eksplodiram. Sada stignem do šest, možda sedam.", rekao je jednom Aleksandar Mitrović, bivši napadač Partizana koji je u premierligaškom debiju isključen nakon samo 16 minuta.

Četiri godine kasnije i dalje u Engleskoj "donosi glupe odluke i upada u probleme".

Napadač Fulhama prošlog tjedna je na satu joge, koju pohađa s ostalim suigračima, za vrat uhvatio suparnika u napadu Aboubakara Kamaru. 

Jučer pak, u londonskom derbiju 23. kola Premier League, u kojem je njegov klub izgubio 1:2 od Tottenhama, Mitrović se iživljavao na protivnicima. 

Na Tottenhamovom stoperu Davinsonu Sanchezu napravio je DDT. Potez kakav smo navikli vidjeti na hrvačkom ili MMA borilištu, poludjeli Mitrović izveo je na nogometnom terenu.

Nevjerojatno je da je nakon ovog Mitrovićevog divljačkog ispada i Sanchezovog odgovora na nasilje kojem je bio izložen, sudac Craig Pawson dao Mitroviću tek žuti karton, kao i to da je javnu opomenu uručio i žrtvi napada.

Tu nije bio kraj Mitrovićevim nasrtajima. Sancheza je pred kraj meča gurnuo s leđa dok je ovaj bio bez lopte iako je već imao žuti karton iz spomenutog incidenta. Ali i ovaj put prošao je nekažnjeno i nije dobio drugi žuti. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara