Štimac: Čujem da smo igrali u Čečeniji?

Štimac: Čujem da smo igrali u Čečeniji?

Foto: Damir Krajac / Cropix

"DOLAZE do mene vijesti sa Skupštine, čujem da smo igrali u Čečeniji?", javio se Igor Štimac po povratku iz Barcelone, gdje je na Nou Campu predvodio navijače Darija Srne.

Jedini komentar na sjednicu Markovićeve skupštine koju su Štimčevi pristaše bojkotirali jer niti ne priznaju njezin legitimitet, glasio je: "Oni su jači od Muppet showa."

Marković je Štimcu, pak, indirektno poruči da je jadnik, kao i ostali koji su protiv Hrvatske. A ta Hrvatska, najavio je presidente, oporavit će se brzo od šoka u Groznom. Pardon, Tbilisiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štimac je, u međuvremenu, uživao u toploj katalonskoj večeri.

"Barcelona je odigrala standardno dobru utakmicu s iznimkom da je za razliku od proteklih utakmica u prvenstvu, 60 posto udaraca ušlo u gol. Šahtar je bio daleko ispod svojih mogućnosti, ali da su zabili neku prigodu s početka susreta, to bi im znatno podignulo samopouzdanje. Stoperi su bili izuzetno loši, izostanak Čigrinskog bio je nenadoknadiv. Kada protiv Barcelone na Nou Campu stvoriš sedam prilika, jasno je da imaš kvalitet. Ali Šahtar nije pokazao homogenost veznog reda i obrane, koja ih krasi.

"Darijo je nakon utakmice bio tužan, jer iako je mogao biti zadovoljan svojom izvedbom, on nije taj koji misli samo na sebe. Zatvorio je stranu, dok je na drugoj Alves masakrirao Rata. Ipak, Šahtar se nadao rezultatu koji bi im dao šanse u uzvratu"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara