Štimac "nagazio" momčad

NOVI trener Hajduka Igor Štimac propisno je "nagazio" momčad Hajduka na treningu, pa je tako u jednom trenutku nakon žestokog starta Vejića Dragan Blatnjak napustio travnjak šepajući, uz Štimčeve povike odobravanja, javlja Večernji list.

"Bravo, Veja, tako treba." - doviknuo je Štimac Vejiću, pa okupljenim novinarima pojasnio: "Nego što, mete na treningu, mest će i u Koprivnici. Bude li puštao ovdje, puštat će i u subotu."

Štimac u razgovoru s novinarima nije želio otkriti sastav koji će u subotu u Koprivnici istrčati na teren protiv Slaven Belupa, ali je potvrdio da će Hajduk pod njegovim vodstvom igrati puno više napadački.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo biti raspoređeni kao do sada. Neću ići tvrdoglavo u istom rasporedu u kojem nas je bilo lako zatvoriti. Želim u momčadi jedanaestoricu igrača koji će se boriti, napasti i osvojiti tri boda." – kazao je Štimac, pa dodao: "Jedino je sigurno da ćemo igrati s liberom, a ostalo će biti sitne napadačke korekcije."

Štimac nije mogao izbjeći novinarska pitanja o tužbi koju su proitiv njega podigli legendarni "Vatreni" Alen Bokšić i Aljoša Asanović, te osvajač Wimbledona Goran Ivanišević. Naime, prvo ročište zakazano je za srijedu, a na sva novinarska pitanja o suđenju Štimac je samo odmahnuo rukom, kazavši kako ga "neće vidjeti na sudu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara