Štimac najavio rušenje Vlatka Markovića

Štimac najavio rušenje Vlatka Markovića

IGOR ŠTIMAC vraća se na mjesto sportskog direktora u Hajduk tek s početkom zimskih priprema, no već je sad najavio u kojem će smjeru ići njegov rad.

Naime, izjavio je kako do pozitivnih pomaka u HNL-u može doći tek smjenom sadašnjeg predsjednika Vlatka Markovića.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju Igor Štimac rekao je kako je očito da postoji lobi kontra Hajduka, te kako treba početi od "glave" hrvatskog nogometa da bi se nešto promijenilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Puna mi je kapa svih ovih odgovornih u sudačkoj organizaciji a koji olako prelaze preko pogrešaka na štetu Hajduka. Što mogu učiniti, kad svaki put kad se želim ispadam smiješan jer ništa se ne može promijeniti. Očigledno je da postoji lobi kontra Hajduka. Pogledajte samo tko se od sudaca našao na udaru prošle sezone, samo Jedvaj i Šime Vukić koji su navodno dobro sudili Hajduku." – izjavio je Štimac za Slobodnu Dalmaciju.

Štimac se osvrnuo i na stanje u Hajduku. Tvrdi kako će se klub orijentirati na mlade igrače iz omladinskog pogona, te kako neće dovoditi nikakva zvučna pojačanja, jer u Hajduku nema novca.

Vrlo vjerojatno će na zimu prodati nekoga od starijih igrača, a igru će pokušati temeljiti na mlađim i jeftinijim snagama.

"Radit ćemo novi spisak. Neće biti radikalnih rezova, ali otići će oni koji se ne pokažu i dokažu. Ponavljam, orijentacija je na naše mlade igrače, da nam danas, sutra nositelji igre budu Grgurović, Bartulović, Vučko i ostali... Vratit ćemo s posudbe Vulina, Điru, Andonova, Lozu." – rekao je Štimac, koji će idućeg tjedan u Zagrebu operirati žuč, a tvrdi kako je probleme sa žuči zaradio, između ostalog, zbog nerviranja oko Hajduka.

Izvor fotografije: Sportnet

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara