ŠTIMAC U REALITYJU BIRA IGRAČA ZA DINAMO Počinje nogometni Big Brother

ŠTIMAC U REALITYJU BIRA IGRAČA ZA DINAMO Počinje nogometni Big Brother

Foto: Utakmica života

UTAKMICA ŽIVOTA naziv je, kako producenti kažu, "TV serijala" koji počinje danas.

Riječ je o reality showu koji će se na Hrvatskoj nogometnoj televiziji prikazivati mjesec dana svaki dan osim ponedjeljka. 
 
Koncept je sljedeći: Emisija prati proces selekcije i priprema nogometaša za "utakmicu života". Od preko tisuću prijavljenih mladih igrača iz cijele Hrvatske, 30 najboljih ulazi u nogometni kamp u Zagrebu. Konkretno, Zagrebello.
 
U idućih mjesec dana tamo se "dokazuju, uče i naporno treniraju" pod stručnim vodstvom Igora Štimca. U njegovom stručnom stožeru su iskusni profesionalci: trener Mario Kožul, bivši nogometaši Nikola Pokrivač i Tonći Gabrić, kondicijski trener Luka Radman i drugi stručnjaci. 
 
Vrhunac je "Utakmica života" koju će 10. lipnja na Maksimiru igrati 11  finalista protiv All Star momčadi, a pobjednik će potpisati jednogodišnji ugovor s Dinamom, klubom partnerom projekta. 
 
Voditeljica emisija i showa je Fani Stipković. Kandidate procjenjuju glavni trener Igor Štimac, njegov stručni stožer te žiri, a u emisiji će gostovati brojni sportaši.
 
Ideja za show potekla je od Ivana Rukavine i njegovog partnera, nogometaša Danijela Pranjića. TV ekipa i produkcija pod vodstvom su Dubravka Merlića, čiji tim posljednjih mjeseci stvara ovaj projekt.
 
Luka Modrić, Ivan Rakitić i Mateo Kovačić neki su od ambasadora "Utakmice života".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara