Švicarska bruji o poderanim dresovima: "Sva sreća da oni ne proizvode kondome"

Švicarska bruji o poderanim dresovima: "Sva sreća da oni ne proizvode kondome"

Foto: Hina

"SVA sreća da Puma ne proizvodi kondome", kazao je nakon utakmice sa Francuskom u Lilleu švicarski reprezentativac Xerdan Shaqiri, aludirajući na činjenicu da je potrgano čak šest majica Švicaraca čiji je službeni dobavljač Puma.  
 
Tu Shaqirijevu izjavu prenosi švicarski tabloid Blick, koji je na jednoj strani objavio svih šest potrganih dresova - od Embola, Mehmedija, Džemailija, te Xhake, kome rasparane čak tri majice. Niti najbolji poznavatelji nogometa se ne sjećaju tolike količine potrganih dresova, a švicarski dresovi s rupama postali su pravi hit na društvenim mrežama. Oglasila se i Puma, koja je u priopćenju kazala "kako istražuje slučaj", ali i navodi da marku Puma na EURU nose i nogometaši češke, Slovačke, Austrije i Italije te da oni nisu imali sličnih problema. 
 
"Više se ni u Nijemce ne možete pouzdati"
 
Sinoćnja utakmica u Lilleu nije bila sretna niti za Pumina velikog suparnika Adidas, koji je službeni dobavljač lopte, a upravo se jedna lopta sredinom drugog poluvremena probušila, što također nije čest slučaj u modernome nogometu. 
 
"Puma radi dresove koji se trgaju kao od papira, a Adidas lopte koje se buše...više se ni u Nijemce ne možete pouzdati", komentirao je na twitteru u svom stilu bivši engleski reprezentativac i komentator BBC-a Gary Lineker.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara