ESPORT

Svijet videoigara divi se znoju Ziona Williamsona

Svijet videoigara divi se znoju Ziona Williamsona
Foto: Twitter

SONY je predstavio svoju novu konzolu PlayStation 5 i usput je pokazao kako će na njoj izgledati neke od najiščekivanijih videoigara.

Među njima je i popularna košarkaška simulacija NBA 2K21, a na traileru za nju smo vidjeli kako će grafika biti brutalno detaljna.

Trailer prikazuje ovosezonsku rookie senzaciju Ziona Williamsona na treningu u mračnoj dvorani. Dok sami pokreti igrača ne djeluju revolucionarno, jer su i ranije bili izuzetno realistični, fascinira razina detalja, poput kapljica znoja na Zionovu licu, ali i na nogama.

Na društvenim mrežama već su počele kružiti šale kako je 2KSports savršeno pogodio prikaz košarke u karanteni.

Uz trailer nije objavljeno puno podataka, osim da je igra napravljena od temelja za PS5, ali bit će objavljena i na svim ostalim platformama - Nintendo Switch, PS4, PS5, PC, Xbox One i Xbox Series X. Trailer obećava poboljšanu "Next Gen grafiku, vrijeme učitavanja i snagu".

Igra će, kao i svake godine, biti objavljena na jesen. Dosad je uglavnom objavljivana krajem rujna, ali nije poznato hoće li pandemija koronavirusa i kasniji završetak sezone utjecati na kašnjenje, budući da sve do prosinca nećemo znati u kakvim će sastavima klubovi dočekati iduću sezonu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara